En què es gasten els diners públics de l’Alliberament LGBTI? (PENDENT ACTUALITZAR)

"Per què l'Ajuntament de Barcelona dóna 10.000 euros de diners públics als que van protagonitzar la tupinada il·legal a la CU28J? No hi ha control?
Perquè se li donen més de 5.000 euros en subvencions a qui ha estat denunciat per falsificar firmes de càrrecs d'associacions?
Per què l'Ajuntament mira cap a una altra banda i no ho verifica?

https://twitter.com/colectiugai/status/640946719086235648"

Aquesta pregunta va ser censurada ahir a la pàgina de l'alcaldessa, en menys d'un minut.

Doncs ampliem-ho:

L'ajuntament de BCN ha donat, només al 2on trimestre de 2015, 10.000€ a la CU28J dirigida per Àlex F San Rafael Gutierrez (President il·legítim des de 2014) i Eugeni Rodríguez* (Tresorer il·legítim des de 2014) arrel del 'cop d'estat'[3] que van protagonitzar. Recordem que van expulsar el CGB, que demanava transparència en la gestió dels diners públics (subvencions i 'altres'), diners de la barra de la festa, i respecte els pressupostos i les despeses 'a dit' de la comissió.

Àlex San Rafael, denunciat per presumpta falsificació de firmes de l'associació Infogai, també rep diners públics (més de 5000€) a través de les associacions "Encara en acció" i "17 de maig", amb seu al seu domicili [1].

Això NOMÉS pel que fa a l'Ajuntament de Bcn en el període esmentat. També es reben diners públics de la Generalitat de Catalunya (hi ha una xifra de 18.400€) [2] i de la Diputació de Barcelona. No oblidem els milers d'euros de la barra de la festa del 28J a Pl. Universitat. I l'Ajuntament de Ripollet?

Volem saber en què es gasten exactament aquests diners de tothom. Volem transparència total en la despesa. Volem auditoria de la gestió econòmica de la Federació Comissió Unitària 28 de juny, i que es verifiquin les factures que s'hagin pogut presentar. Demanem que els resultats es facin públics amb total i absoluta transparència.

Hi ha auditories i control real sobre a qui es donen diners públics i en què es gasten?

Respecte la censura de la pregunta: ha estat una decebedora sorpresa. Ara bé, seguint el fil del vincle que contenia la pregunta, resulta que com a destinataris d'aquella piulada-denúncia de setembre de 2015 sobre els fets a la CU28J [3], com a destinataris hi trobem Laura Cañadas (districte de les Corts, i que apareix a les torretes publicitàries subvencionades de la CU28J) i Ada Colau, l'alcaldessa.

Ho volem saber i hi tenim tot el dret.

Seguirem estirant del fil.

REFERÈNCIES

[1]
http://ajuntament.barcelona.cat/transparencia/sites/default/files/2on_trimestre_2015_0.xlsx

[2]
www.centreobertgavina.org/sites/default/files/docs/Gene_BSiF_Resolucio_2015.pdf

[3]a Tupinada d’Alex San Rafael i Eugeni Rodríguez a la Comissió Unitària 28 de juny
http://infogai.info/tupinada-alex-san-rafael-eugeni-rodriguez-comissio-unitaria-28-de-juny.html

[3]b Alliberament o assetjament LGBTI?
http://www.infogai.info/alliberament_o_assetjament_LGBTI.html

*Eugeni Rodríguez és portaveu del Front d'Alliberament Gai de Catalunya (FAGC) i president de l'Observatori contra la Homofòbia (OCH)

Publicacions relacionades

El president de la Comissió Unitària 28 de juny, A.S.R., ha estat denunciat per falsedat documental.
http://www.infogai.info/president-cu28j-denuncia-falsedat-documental.html

Reclamació transparència de comptes
www.facebook.com/Col.lectiuGaiDeBarcelona...

Reclam de documentació de la CU28J i transparència de comptes
www.facebook.com/Col.lectiuGaiDeBarcelona...